Αρνούνται σε κοινή ανακοίνωσή τους ότι υπάρχει ενδοοικογενειακή διένεξη

Οι βασικοί ιδιοκτήτες της Creta Farms και αδέρφια Μανόλης και Κωνσταντίνος και Δομαζάκης, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία απαντούν σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά στις εξελίξεις στην εταιρεία και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Tο τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα περί δήθεν εκρηκτικών  μας σχέσεων, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. 

Ανακοινώνουμε,  λοιπόν,  προς  όλες  τις  κατευθύνσεις  ότι  η  εταιρεία  CRETA FARMS προχωρά με γοργά βήματα στα πλαίσια του  νόμου και των κανόνων της  εταιρικής  διακυβέρνησης σε πράξεις και ενέργειες που θα συνδράμουν σημαντικά στην αύξηση των  μεγεθών  της και την δυναμική επιχειρησιακή της συνέχεια. 

Καλό θα είναι να σταματήσει η παραπληροφόρηση από οποιαδήποτε κατεύθυνση, η  οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναχαιτίσει την δυναμική της εταιρείας CRETA FARMS. Η οικογένεια Δομαζάκη παραμένει ακάθεκτη στο τιμόν ι της εταιρείας και πασχίζει με  κάθε τρόπο για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των μετόχων της CRETA FARMS και της εθνικής μας οικονομίας»

Πηγή: businessnews.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook