Παλικάρι ο Πλατανιάς στο Καυτανζόγλειο, παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε στο τέλος να “σώσει” τον βαθμό απέναντι στον Ηρακλή (2-2).

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3′ “έπιασαν στον ύπνο” τον Πλατανιά και έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Κουτρομάνου ο Περόνε έστρωσε στον Βιτλή, που σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 1-0. 

Στο 62′ ο Μιγκέλ με εκπληκτικό γκολ ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 70′ ο Περόνε στάθηκε τυχερός και σε μια… στραβοκλωτσιά μετά από πάσα του Ορφανίδη είδε τον Γκοτ να μην μπορεί να αντιδράσει και την μπάα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 74′ ο διαιτητής Μαλούτας έπειτα από υπόδειξη του βοηθού του Παπαδάκη απέβαλε τον Τσαμούρη για απώθηση του Κωστούλα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και δικαιώθηκε στο 90+3′ όταν από φάουλ του Νίλι ο Μιγκέλ με κεφαλιά “κρέμασε” τον Βοσνιάδη για το 2-2.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης – Παρασίου (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Κίτρινες κάρτες: Μάικιτς (26′), Παναγιωτούδης (41′), Γιαννίτσης (56′), Ρουσσάκης (67′), Νίλι (71′), Βοσνιάδης (80′), Κωστούλας (90+1′)
Κόκκινη κάρτα: Τσαμούρης (74′)

Ηρακλής (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35′ λ.τρ. Καζναφέρης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Βιτλής, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Νιαμπούγιου, Κλέιτον (61′ Ορφανίδης), Περόνε (79′ λ.τρ. Πτηνόπουλος)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρσταμ, Ρουσσάκης (83′ Χ. Ποζατζίδης), Στ. Ποζατζίδης (80′ Κωστίκος), Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μάικιτς (66′ Μποσέτι), Νίλι, Παπανικολάου, Μιγκέλ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook