Η απαράδεκτη κατάσταση που προκλήθηκε στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου μετά την κατολίσθηση στο ύψος του Σταλού, σχολιάζεται με χιούμορ και κυρίως με σαρκαστική διάθεση από τον Σπύρο Βυτάνο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook δημοσίευσε την φωτογραφία με τον ίδιο στο σημείο της κατολίσθησης να συναντάται με μια ομάδα από…. τα ζόμπι που κυκλοφορούν εδώ και έναν μήνα στο κλειστό τμήμα της εθνικής οδού.

Ο ίδιος γράφει

«Σήμερα είχα meeting με τα φιλαράκια που γνώρισα κάνοντας jogging εδω και ένα μήνα τώρα στην Εθνική Οδό που είναι κλειστή από τις 2 Ιανουαρίου λογω κατολίσθησης. 

Το βασικό θέμα της συζήτησης μας ήταν ότι καθώς από χθες απομακρύνθηκε ο χωμάτινος όγκος το επόμενο βήμα θα είναι μετά από κάνα – δυο βδομαδες να ανοίξει η μια λωρίδα με την χρήση φορητών φαναριών για να ρυθμίζεται η κυκλοφορία. 

Ήταν λίγο αγχωμένα τα παιδιά γιατί όταν το συνεργείο άρχισε από προχθές να μαζεύει τα χώματα φοβήθηκαν ότι θα ανοίξει κανονικά η Εθνική Οδός σε λίγες μέρες αλλά τα καθησύχασα λέγοντας τους ότι εδω είναι Ελλάδα δεν είναι ότι να ‘ναι, άρα πάμε για Μάρτιο και βλέπουμε όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει. 

Επίσης τους συνέστησα επειδή είχαν μάθει σαν έμενα να κυκλοφορούν ανενόχλητα καταμεσής του ΒΟΑΚ όλο αυτόν τον καιρό, ότι αν και όταν ανοίξει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας θα πρέπει να προσέχουν να βρίσκονται πάντα στην κλειστή λωρίδα για να μην τους παρασύρει κανένα διερχόμενο όχημα με κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά ή χάσουν την ζωή τους»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook