Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στα Περιβόλια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής του Απόλλωνα Πόντου τόνισε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο της ομάδας του στο πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Η εκτίμησή μου είναι ότι το χειρότερό μας ημίχρονο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ήταν αιτία του σημερινού αποτελέσματος. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε να κάνουμε ένα επαναλαμβανόμενο ατομικό λάθος, από αυτά που θεωρούμε παιδαριώδη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο από τις δύο ομάδες, έχοντας εμείς βεβαίως στο μεγαλύτερό του μέρος την κατοχή της μπάλας και έτσι στο μεγαλύτερο χρόνο αυτού του ημιχρόνου μπορούσαμε και ελέγχαμε και ορίζαμε τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς βεβαίως να φτάσουμε σε φάσεις εκτέλεσης και να γίνουμε επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Από τη γενική εικόνα των ομάδων εκτιμώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και ως εκ τούτου εμείς πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα, για να μπορέσουμε να προσθέσουμε βαθμούς στους ήδη υπάρχοντες».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook