Στον Μανώλη Σάλιακα, που αγωνίστηκε μία ημέρα μετά το "τελευταίο αντίο" στη γιαγιά του, αφιέρωσε, εκ μέρους όλης της ομάδας, ο Τάσος Παπαχρήστος τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου.

Στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ/Κισσαμικού ανέφερε τα εξής:  «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τη μαχητικότητα που έδειξαν και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου, γιατί είναι από τις λίγες ομάδες που ήρθαν στην έδρα μας και έπαιξαν ποδόσφαιρο.Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος προχθές "έχασε" τη γιαγιά του.

Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή και τους συνεργάτες του πάνω σε ένα πλάνο, το οποίο ήταν να μπλοκάρουμε την ανάπτυξη του αντιπάλου. Πιστεύω ότι το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου κλέψαμε αρκετές μπάλες στο επιθετικό τρίτο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως είπε και ο κόουτς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Επίσης πάλι κλέψαμε πολλές μπάλες και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. 

Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook