Σάλος έχει προκληθεί στα Χανιά, με παίκτη γνωστής ομάδας, ο οποίος μισθώνει πολυτελείς κατοικίες, προκαλεί σοβαρές υλικές ζημιές και αφήνει υπέρογκα χρέη.

Αυτή κατάσταση συμβαίνει εδώ και  σχεδόν ένα χρόνο, με τον εν λόγω παίκτη να έχει εξαπατήσει, σύμφωνα με καταγγελλίες, μέχρι στιγμής τέσσερις ιδιοκτήτες κατοικιών. 

Δείτε τι καταγγέλλουν ιδιοκτήτες στο flashnews.gr

Αφήνει χρέη και φεύγει σε μία νύχτα

Ο ένας εξ’ αυτών διαθέτει τουριστική κατοικία στην περιοχή της Χρυσής Ακτής και νοίκιασε το σπίτι στον παίκτη για τέσσερις μήνες,  ωστόσο ο ίδιος πλήρωσε μόνο τον ένα μήνα και αφού έφυγε κυριολεκτικά σε μία νύχτα, άφησε πέρα από τα ενοίκια τριών μηνών, σοβαρές ζημιές στο σπίτι. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, το συνολικό κόστος της ζημιάς, ανέρχεται σε 5.000 ευρώ, με τον ιδιοκτήτη να έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει με τον παίκτη, ωστόσο εκείνος είτε απαντά ότι δεν έχει χρήματα είτε δεν δίνει σημασία στα μηνύματα. Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης έχει κινηθεί νομικά, κάνοντας αγωγή ενώ τον Μάρτιο αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

Καταστρέφει τα σπίτια

Ο δεύτερος ιδιοκτήτης, έχει κατοικία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και νοίκιασε την τουριστική του κατοικία στον παίκτη  για οκτώ μήνες.  Ο ποδοσφαιριστής, έμεινε μόνο δύο μήνες στο σπίτι, αφού ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει καθώς δεν πλήρωνε τα ενοίκια. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, φεύγοντας άφησε σοβαρές υλικές ζημιές από φωτιά που προκλήθηκε στην κουζίνα του σπιτιού. Μάλιστα, την ίδια περίοδο, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης,  είχε στην κατοχή του και ενοικιαστικό  όχημα στο οποίο επίσης προκάλεσε υλικές ζημιές, ενώ αρνείτο να πληρώσει τα χρήματα, παρότι είχε κάνει συμβόλαιο. Όπως καταγγέλλουν, οι ιδιοκτήτες που έχουν νοικιάσει τα σπίτια τους στον ποδοσφαιριστή, μέχρι στιγμής έχει εξαπατήσει τέσσερα άτομα, έχοντας σαν εγγυητή παράγοντα της ομάδας, ενώ αναφέρουν ότι συνήθως ψάχνει σπίτια στις περιοχές από Αγίους Αποστόλους μέχρι και τον Ταυρωνίτη. Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook