Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ορισμένες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 με 10 μποφόρ.

Στις 11 το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν  από Πειραιά για Κρήτη και συγκεκριμένα για το Ηράκλειο,το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Horizon, για τα Χανιά το «ΕΛΥΡΟΣ» και το «Φαιστός Παλάς» για Ηράκλειο – Χανιά.

Από το λιμάνι της Σούδας ο απόπλους των πλοίων για το λιμάνι του Πειραιά θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα των δρομολογίων.

Από το λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο των Μινωικών Γραμμών που εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σούδα – Πειραιάς θα αναχωρήσει στις 20:30, ενώ το πλοίο της ΑΝΕΚ για Πειραιά, θα αποπλεύσει τα μεσάνυχτα.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ στις 8 το βράδυ θα αναχωρήσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» για Χίο και Μυτιλήνη.

Από το λιμάνι της Ραφήνας ,τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται μόνο έως το Μαρμάρι. Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από το Λαύριο.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο και Καβάλα-Πρίνου Θάσου. Από την Κυλλήνη δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για την Κεφαλλονιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook