Επισημάνσεις του Δημάρχου Πλατανιά για την επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων των Βουκολιών.

Αγανακτισμένοι από την απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου λόγω της κατολίσθησης στο ύψος του Σταλού, κάτοικοι των Βουκολιών  συνέταξαν επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία όμως, εκτός του Υπουργείου και της Περιφέρειας, θεωρούν ως υπεύθυνο και τον Δήμο Πλατανιά.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, ο οποίος σε δήλωσή του στο Flashnews.gr, επισημαίνει πως η περιοχή όπου έγινε η κατολίσθηση δεν είναι στον Δήμο Πλατανιά.

«Ως γνωστόν η περιοχή του Σταλού δεν ανήκει στα Γεωγραφικά όρια του Δημου Πλατανιά Και φυσικά καμία απόφαση δε μπορούσε να λάβει ο δήμος Πλατανιά για διακοπή κ εκτροπή κυκλοφορίας» είπε ο κ. Μαλανδράκης ενώ σε ότι αφορά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κλειστή εθνική οδό ανέφερε:

 «Επειδή είναι ένα μείζον θέμα για το Δήμο Πλατανιά πήραμε πρωτοβουλίες και έχουμε παρέμβει και προς το Υπουργείο και την Περιφέρεια για τις άμεσες και ενδεδειγμένες ενέργειες που επείγει να γίνουν στο ΒΟΑΚ.

Επίσης έχουμε ήδη ζητήσει από την περιφέρεια την ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα στην Παλαιά Εθνική Οδό, λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος που επιβαρύνθηκε δραματική το τελευταίο διάστημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook