Νέες διακρίσεις σημείωσαν οι Χανιώτες αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις οι Χανιώτες αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης σημείωσαν νέες διακρίσεις σ’ ένα ακόμα αναπτυξιακό πρωτάθλημα, που αυτή τη φορά διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την ΧΑΝΘ.

Η Ζωή Καζάκου, ο Ανδρέας Βαμιανάκης και η Γιώτα Κοτζαμιχάλη επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμα τουρνουά το ταλέντο τους, καταφέρνοντας να βρεθούν στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών που πήραν μέρος. Ειδικότερα, η Καζάκου, που υπενθυμίζεται ότι αγωνίζεται στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, έλαβε μέρος στον τελικό των παγκορασίδων, χάνοντας από την Λεμονιά Γκαϊντατζή με 3-0 σετ (11-8, 11-8, 15-13). Από την πλευρά του, ο Βαμιανάκης (Α.Σ. Ιφιτος Πατρών) αναδείχτηκε 3ος στους παμπαίδες, επικρατώντας στο μικρό τελικό του Σάββα Βατσακλή (Α.Ο. Δόξα Πεύκης), ενώ η Γιώτα Κοτζαμιχάλη (Π.Κ.Δ. Ταύρου), βρέθηκε στην 4η θέση στις νεανίδες.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλή ήταν η συμμετοχή και για τους άλλους αθλητές του ΟΑΧ. Στις κορασίδες, η Ανελίζε Βαμβακάκη ήταν 7η, η Ζωή Αγγελίου 8η, η Θεανώ Βεργεράκη 9η και η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη 16η. Στις νεανίδες, εκτός της Γιώτας Κοτζαμιχάλη, η Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη ήταν 7η, ενώ στους παίδες, ο Χάρης Σφυριδάκης ήταν 32ος.

Συνολικά, οι εμφανίσεις των παιδιών κρίνονται ως πολύ καλές, δείχνοντας σταθερότητα και άνοδο των επιδόσεών τους σε ένα δύσκολο τουρνουά με 315 συμμετοχές.