Νέες διακρίσεις σημείωσαν οι Χανιώτες αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις οι Χανιώτες αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης σημείωσαν νέες διακρίσεις σ’ ένα ακόμα αναπτυξιακό πρωτάθλημα, που αυτή τη φορά διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την ΧΑΝΘ.

Η Ζωή Καζάκου, ο Ανδρέας Βαμιανάκης και η Γιώτα Κοτζαμιχάλη επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμα τουρνουά το ταλέντο τους, καταφέρνοντας να βρεθούν στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών που πήραν μέρος. Ειδικότερα, η Καζάκου, που υπενθυμίζεται ότι αγωνίζεται στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, έλαβε μέρος στον τελικό των παγκορασίδων, χάνοντας από την Λεμονιά Γκαϊντατζή με 3-0 σετ (11-8, 11-8, 15-13). Από την πλευρά του, ο Βαμιανάκης (Α.Σ. Ιφιτος Πατρών) αναδείχτηκε 3ος στους παμπαίδες, επικρατώντας στο μικρό τελικό του Σάββα Βατσακλή (Α.Ο. Δόξα Πεύκης), ενώ η Γιώτα Κοτζαμιχάλη (Π.Κ.Δ. Ταύρου), βρέθηκε στην 4η θέση στις νεανίδες.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλή ήταν η συμμετοχή και για τους άλλους αθλητές του ΟΑΧ. Στις κορασίδες, η Ανελίζε Βαμβακάκη ήταν 7η, η Ζωή Αγγελίου 8η, η Θεανώ Βεργεράκη 9η και η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη 16η. Στις νεανίδες, εκτός της Γιώτας Κοτζαμιχάλη, η Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη ήταν 7η, ενώ στους παίδες, ο Χάρης Σφυριδάκης ήταν 32ος.

Συνολικά, οι εμφανίσεις των παιδιών κρίνονται ως πολύ καλές, δείχνοντας σταθερότητα και άνοδο των επιδόσεών τους σε ένα δύσκολο τουρνουά με 315 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook