Ο πατέρας του άτυχου 6χρονου κοριτσιού μίλησε στην Τηλεόραση του Star και συγκλόνισε με την μαρτυρία του για τα τελευταία 24ωρα της ζωής του παιδιού του.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της 6χρονης Ευχαριστίας είπε πως η μικρή του κόρη επανήλθε στην ζωή τρεις φορές μετά τις προσπάθειες των γιατρών και είπε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θέαμα ήταν αυτό, αλήθεια…».

Στην συνέχεια μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού περιέγραψε ότι συνέβη από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και την Κυριακή που μετέφεραν το παιδί στο ΠΑΓΝΗ: «Ήταν εντελώς ξαφνικό, την πήραμε από το σχολείο στις 4.00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι δασκάλες δεν μας είπαν τίποτα, ούτε ότι δεν τρώει, ούτε ότι παραπονεθεί, ούτε ότι είναι κακοδιάθετη, ούτε να μην κοιμάται το βράδυ να μας ενοχλεί. Το βράδυ της Παρασκευής κατά τις 7.00 περίπου ξεκίνησε να ανεβάζει πυρετό. Της δώσαμε αντιπυρετικό, έπεσε ο πυρετός όμως μετά από λίγο συνέχισε και του ξαναδώσαμε στο τρίωρο εναλλάξ τα αντιπυρετικά. Μειωνόταν λίγο αλλά δεν έπεσε τελείως, ήταν μέχρι 38,5 αλλά 40άρια δεν "πιάσαμε" (όσο ήταν στο σπίτι). Την Κυριακή στις 11.00 όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο έφτασε 40 ο πυρετός».

Στο μεταξύ, ο πατέρας της 6χρονης τόνισε ότι ήταν σε συνεννόηση με τον γιατρό της κόρης του. Φτάνοντας στην μεταφορά του παιδιού στο ΠΑΓΝΗ, ο πατέρας της 6χρονης είπε «την Κυριακή την πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί είχε παρουσιάσει δύσπνοια, δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, ζοριζόταν στην αναπνοή και μετά έγινε ότι έγινε. Όταν την εξέτασε η πρώτη παιδίατρος στα Επείγοντα Περιστατικά, φώναξαν αμέσως το φορείο με το οξυγόνο και της έκαναν εισαγωγή. Οι κοπέλες από την Παδιατρική από μόνες τους- γιατί κάτι δεν τους άρεσε στην εικόνα- ήρθαν από μόνες τους να δουν το παιδί και με το που το είδαν αμέσως την πήγαν στην εντατική» .


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook