Από νωρίς πρωί έως αργά το βράδυ, το PassaTempo Food Bar, υπόσχεται να σας αλλάξει την καθημερινότητα.

Η αλήθεια να λέγεται… Το PassaTempo συγκεντρώνει όλα όσα αναζητάμε, μακριά από το άγχος της πιεστικής καθημερινότητας της πόλης: ανεμελιά και μίνι-απόδραση, τον χαλαρό καφέ, την καλή κουζίνα, σύγχρονο παιδότοπο και live βραδιές.

Ακολουθώντας το πρότυπο των get-away προορισμών, σε προ-σ-καλεί να απολαύσεις την έξοδο σου και το καταφέρνει πραγματικά!!!

Η σκέψη να ξεκινήσεις τη μέρα σου απολαμβάνοντας ένα καλό καφέ από επιλεγμένα χαρμάνια, με τη συνοδεία λαχταριστών γεύσεων, γλυκών ή αλμυρών, αποτελεί μια καλή ιδέα να ξεφύγεις από την πόλη και να γεμίσεις μπαταρίες επιλέγοντας ως προορισμό, το Γεράνι στον Πλατανιά.

Άλλωστε, η κουλτούρα των city breaks που κυριαρχεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, συνδυάζοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα μακριά από το κέντρο, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην Ελλάδα και γιατί όχι και στα Χανιά!

Και αν σας απασχολεί το που θα αφήσετε το παιδί… ο παιδότοπος του PassaTempo, αποτελεί ένα ακόμα δέλεαρ για να παίξουν τα παιδιά και να απολαύσουν την ελευθερία τους οι μεγάλοι.

Μεσογειακά πιάτα και πολλά περισσότερα που αξίζει να ανακαλύψετε…

Μπορεί οι μεσογειακές γεύσεις να πρωταγωνιστούν στο μενού του PassaTempo, όμως οι επιλογές σας δεν σταματούν εκεί… Από  προτάσεις γρήγορου φαγητού, μέχρι τα πιάτα ημέρας που ετοιμάζονται επιμελώς με ολόφρεσκα υλικά, όλα είναι ποιοτικά και με άποψη!

Σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε τα μοναδικά Passa Tempo burgers. Είναι ξακουστά και τα επιλέγουν ακόμα και οι λάτρεις της καλής κουζίνας που δεν διστάζουν να κάνουν κάποια χιλιόμετρα παραπάνω για να γευθούν “αυθεντικά burger”! Το λόγο θα τον καταλάβετε όταν τα δείτε από κοντά και φυσικά όταν τα δοκιμάσετε…

Επίσης, αν πρέπει οπωσδήποτε να θυμάστε κάτι άλλο, αυτό είναι τα χειροποίητα γλυκά! Οι υφές, τα ολόφρεσκα υλικά και η ποικιλία των αγαπημένων γλυκισμάτων, θα σας εντυπωσιάσουν. Το κοινό τους σημείο; Όλα τους ξεχωρίζουν από την πρώτη κουταλιά γιατί είναι φτιαγμένα στο χέρι. Πραγματικά μία εμπειρία που θα σας καταπλήξει!

Ιδανικός προορισμός και για το βράδυ

Ο χώρος του bar εμπνέει φρέσκια διάθεση, πράγμα που βοηθά στο να “αφήσεις” πίσω σου τους έντονους ρυθμούς της ημέρας και να χαλαρώσεις με την παρέα σου, απολαμβάνοντας το ποτό σας.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο κόσμος έχει αγαπήσει τις live βραδιές του Passa Tempo. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικές παρέες με διαφορετικά ακούσματα, δίνουν το σύνθημα για τα Passa Tempo Lives που κάνουν ξεχωριστή τη διασκέδαση σας.

Στα θετικά, θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβουμε τη διαρκώς εμπλουτισμένη κάβα και τα ψαγμένα κοκτέιλ.

Ένα προχωρημένο level για όσους αναζητούν κάτι πιο ιδιαίτερο….

PassaTempo Food Bar
Γεράνι-Χανιά
Τηλ.: 28210 61204

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook