Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγίου Νικολάου, οι όροι δημοπράτησης για την ανάθεση του έργου :”2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίου Νικολάου”, με εκτιμώμενη συνολική αξία 4.050.000,00 ευρώ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής – η μελέτη του οποίου – έχει συνταχθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, μια δομή που όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναμένεται να δώσει οριστική και συνολική λύση στο ζήτημα της προσχολικής στέγης στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Εξ άλλου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν, προβλέπεται η δημιουργία καινούργιου βρεφονηπιακού σταθμού στην Ελούντα, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την τροποποίηση που απαιτείται στον παραπάνω οργανισμό του δήμου, προκειμένου να καταστεί εφικτή η δημιουργία ανάλογης δομής και στο  Σίσι.

“Προσδοκούμε – ανέφερε ο κ. Ζερβός – ότι με την ολοκλήρωση των δομών που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή, το ζητήματα της προσχολικής στέγης στον Δήμο Αγίου Νικολάου, θα αντιμετωπιστούν οριστικά και αμετάκλητα”. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook