Το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις αυθεντικές γεύσεις του!

Με μεγάλη επιτυχία για το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της οικογένειας Λαμπάκη, ολοκληρώθηκε η έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας στο Ελληνικό Αττικής.

Από 1/2 ως τις 4/2 πλήθος επισκεπτών επισκέφθηκαν, δοκίμασαν και προμηθεύτηκαν τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα ζύμης, καλιτσουνάκια, σφακιανόπιτες, μαραθόπιτες κ.α. που χρόνια τώρα παρασκευάζει το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στα Χανιά της Κρήτης, με τις ποιοτικότερες ντόπιες πρώτες ύλες και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων. Αγνές, παραδοσιακές συνταγές της Κρητικής κουζίνας, όπως παλιά…

Μια από τις “ξεχωριστές” επισκέψεις, ήταν αναμφίβολα και αυτή της διακεκριμένης σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, πρέσβειρας της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία είχε την ευκαιρία να γευτεί τα προιόντα της οικογένειας Λαμπάκη, αλλά και να μάθει πράγματα για τον τρόπο παρασκευής τους.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού, είναι με τους επαγγελματίες της εστίασης, στην FOODEXPO 2019 16-18 Mαρτίου, στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΕXPO.

Τα προϊόντα από το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, θα τα βρείτε στα 2 καταστήματα στα Χανιά (στην Παπαναστασίου 176-Λενταριανά, αλλά και στο κέντρο των Χανίων στην Αποκορώνου 109). Τώρα, μπορείτε να τα προμηθεύεστε απευθείας στο χώρο σας, κατεψυγμένα ή/και ψημένα με ένα τηλεφώνημα στο 2821057155, είτε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας μας www.ergastiri.gr.

Επίσης, τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και στην υπόλοιπη Κρήτη, την Αθήνα , τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις, σε επιλεγμένα σημεία συνεργατών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook