Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα – Δείτε φωτογραφίες

Ανάστατοι είναι κάτοικοι και κυρίως οι γονείς παιδιών στο δημοτικό σχολείο Αλικιανού καθώς σήμερα έξω από το κτιριακό συγκρότημα, κόπηκε καλώδιο της ΔΕΗ και έπεσε στο δρόμο, ακριβώς έξω από την πόρτα του σχολείου. 

Μάλιστα, το συμβάν έγινε περίπου στις 08:20, δηλαδή την ώρα που ακόμα προσέρχονται μαθητές στο σχολείο. Επίσης την ίδια ώρα, η κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο είναι αυξημένη καθώς είναι ο κεντρικός δρόμος εισόδου και εξόδου από τον Αλικιανό. Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε μαθητής η κάποιος περαστικός.

Αναγνώστης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό περιγράφει τη στιγμή που το καλώδιο έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ ταυτόχρονα ζητά την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων αρχών για την μεταφορά του υποσταθμού της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το σχολείο.

“Πέμπτη και ώρα 8:20 το πρωί στην είσοδο του δημοτικού σχολείου όπως φαίνεται και στη φωτογραφία μια λάμψη και ένας κρότος ακολουθεί και το μεταλλικό καλώδιο έσκασε απο το ύψος της κολόνας κάτω κατα μεσής του δρόμου!

Ευτυχώς μόνο από καθαρή τύχη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Φανταστείτε η τύχη να μην ήταν με το μέρος μας. 

Επανειλημμένα το σημείο αυτό με τον υποσταθμό της ΔΕΗ στη γωνία του σχολείου, έχει προβληματίσει και στο παρελθόν. 

Ελπίζουμε με αυτό το συμβάν να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι πρέπει πια  να μεταφερθεί ο υποσταθμός της ΔΕΗ σε ασφαλέστερο σημείο.

Ευελπιστούμε η δημοσιοποίηση του αναίμακτου ευτυχώς γεγονότος να ευαισθητοποιήσει πριν να είναι αργά για την μεταφορά του υποσταθμού μακριά από το Σχολείο”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook