Την εμπορική τους συνεργασία για τα επόμενα πέντε χρόνια παρουσίασαν ο μεγαλύτερος Κρητικός σύλλογος και ο κορυφαίος τραπεζικός οργανισμός της χώρας.

Η συνεργασία έχει ισχύει μέχρι το 2024 και μεταξύ όλων των άλλων περιλαμβάνει και την δημιουργία πιστωτικής κάρτας με το όνομα του ΟΦΗ.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει για πάνω από 15 χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από εμπορικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της χώρας.

Η φιλοσοφία της Τράπεζας συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν στον χώρο του ποδόσφαιρου, με τις δύο πλευρές να προσβλέπουν σε μια αγαστή συνεργασία, σε στέρεες βάσεις και σε βάθος χρόνου.

Η εμπορική συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει στην Τράπεζα Πειραιώς την αποκλειστική δυνατότητα να προσφέρει στους φιλάθλους του ΟΦΗ σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα. Το πρώτο από αυτά είναι η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa, η οποία είναι συνδεδεμένη με πρόγραμμα πιστότητας και θα προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μοναδικά δώρα και αξέχαστες στιγμές με την αγαπημένη τους ομάδα.

Η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa θα ξεκινήσει να διατίθεται στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς κατά την περίοδο της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Από τον ΟΦΗ μίλησαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης, ο εκ των αντιπροέδρων Γιώργος Σαμαράς και ο εμπορικός διευθυντής του συλλόγου Λεωνίδας Παπαβασιλάκης ενώ την Τράπεζα Πειραιώς εκπροσώπησαν οι Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Βασίλης Κουτεντάκης και οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές Γιάννης Ρόκας, Γιάννης Γραμματικός.

“Αυτή η νέα συνεργασία θα έχει αρκετά εμπορικά οφέλη για την κοινωνία της Κρήτης. Μας δίνει η δυνατότητα να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο αγωνιστικά όσο και από την πλευρά των υποδομών. Γνωρίζουμε ότι γίνεται στον ΟΦΗ μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Η Τράπεζα Πειραιώς με περισσότερα από 40 καταστήματα και θα συνεχίσουμε την παρουσία μας στην Κρήτη ακόμα περισσότερο. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας” ήταν τα λόγια του Ανώτερου Γενικού Διευθυντή Βασίλη Γραμματικού αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης που στάθηκε στις ανθρώπινες σχέσεις που χτίζονται: “Εμείς όπως είπαμε στην αρχή, θα προχωρήσουμε σιγά – σιγά και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θα κάνουμε συνεργασία με όποιον και όποιον. Θα επιλέγουμε εμείς με ποιον θέλουμε να συνεργαζόμαστε και θέλουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους αληθινούς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε να έχουμε συνεργάτες όπως η Τράπεζα Πειραιώς. Θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία με φιλία”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook