Ο Απόστολος Παπαστάμος θα συμμετάσχει στο διεθνές μίτινγκ “Απόστολος Παύλος”, στην Καβάλα, όπου υπάρχουν αρκετές σπουδαίες παρουσίες.

Ο πρωταθλητής του ΝΟΧ θα πάρει μέρος σε 200 και 400μ. ελεύθερο και 200 και 400μ. μικτή.

Σε ημερίδα που διοργανώνει στο Ηράκλειο ο ΚΟΗ θα λάβει μέρος το προαγωνιστικό τμήμα του ΝΟΧ. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στην Καβάλα θα βρεθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή ο Απόστολος Παπαστάμος συμμετέχοντας στο διεθνές μίτινγκ «Απόστολος Παύλος».
Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων άμα τη επιστροφή του από την Βουλγαρία όπου βρέθηκε από τις 18 Ιανουαρίου λαμβάνοντας μέρος σε προετοιμασία με την εθνική ομάδα κολύμβησης θα πάρει μέρος σε αυτούς τους αγώνες, κυνηγώντας τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Συγκεκριμένα ο Παπαστάμος θα συμμετάσχει σε τέσσερα αγωνίσματα, 200 και 400μ. ελεύθερο και 200 και 400μ. μικτή.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να λαμβάνουν μέρος αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στη διασυλλογική ημερίδα 9 έως 12 ετών που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο από τον ΚΟΗ.

Η συμμετοχή για τους μικρούς αθλητές περιλαμβάνεται στην προετοιμασία εν όψει των χειμερινών παγκρήτιων αγώνων που ακολουθούν σε λίγο καιρό.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:
Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αρετάκης, Βαζάκα, Βασιλάκη, Βιτσιλάκης, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γιανναράκη, Γλυνιαδάκης, Γυφτογιάννης, Ευαγγέλου, Ζουμπουλιάς, Ιγνατίου, Καραμπατσάκη, Καραπατάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Λειβαδιτάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαλεκάκη, Μαναρώλης, Μαρκάκης, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπαδογιάννης, Μπερτσουλάκη. Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Νικηφοράκη, Νικολαΐδη, Νίκου, Νοτάκη, Ορφανός, Παναγκάσοφ Β., Παναγκάσοφ Ηλ., Ρενιέρης, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Σταθέα, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Τζεμανάκης, Χατζηδάκης, Φουφουδάκης, Φρέρης, Χαρκιολάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook