Ο Γρανίτης κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του αποχώρησε από το Κολυμπάρι και δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Σπάθα. 

Αιτία το πρόσφατο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό εκτός γηπέδου του ποδοσφαιριστή του Στέλιου Σαρρή, από – όπως καταγγέλθηκε – ποδοσφαιριστή της Σπάθας. Στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο η Σπάθα είχε στο αρχικό σχήμα τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και έτσι ο Γρανίτης αποχώρησε από το γήπεδο, παρά τις κυρώσεις που θα υπάρξουν βάσει ΚΑΠ. 

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ

Στο βωμό των βαθμών για ένα κύπελλο ή για μια κατηγορία, κάποιοι ανεύθυνοι παράγοντες, είναι ικανοί να θυσιάσουν ακόμα και τη ζωή ενός δεκαεπτάχρονου παιδιού.

Εμείς σαν Γρανίτης που πρεσβεύουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μόνο, γνωρίζοντας τις συνέπειες της αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα και μιας πιθανής πρόκρισης στον ημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Χανίων, βάζουμε πάνω από όλα την υγεία των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την ηθική μας σαν σωματείο αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε σε ένα αγώνα που δεν ξέρουμε τα επακόλουθά του.

Ντροπή και μόνο για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, “Γονείς- Παράγοντες” που επικροτούν ακόμα και σήμερα τον σωματικό και ψυχολογικό ξυλοδαρμό του Στέλιου.

Συγχαρητήρια στο “ΦΙΛΟ” σωματείο της Σπάθας για την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Χανίων.Το Δ.Σ. του Γρανίτη.

Τα ζευγάρια των “4” πλέον είναι τα εξής:

Σπάθα-Απόλλων
ΣΥΝΚΑ-Αρης Σούδας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook