Απίστευτο κι όμως αληθινό: φοιτητές του Πολυτεχνείου εμπόδισαν τους συναδέλφους τους να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους.

Ο κίνδυνος να χαθεί η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στα πανεπιστήμια γίνεται όλο και πιο ορατός. Μπορεί οι καταλήψεις στα πανεπιστημιακά ιδρύματος να μειώνονται, αλλά δεν είναι λίγοι οι φοιτητές που επιμένουν.

Όπως συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Πολυτεχνείο. Οι φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (του μοναδικού όπου σταμάτησε η κατάληψη) πήγαν κανονικά να δώσουν εξετάσεις. Αλλά δεν τους άφησαν οι ίδιοι οι συμφοιτητές τους.

Μια ομάδα μπήκε στην αίθουσα και εμπόδισαν τους συναδέλφους τους να ολοκληρώσουν την εξέταση, βγάζοντας τους από τις αίθουσες.

Η σύγκλητος του Ιδρύματος άρχισε να συνεδριάζει, αλλά αναγκάστηκε μετά από λίγο να διακόψει, εξαιτίας της εισόδου στην αίθουσα συνεδρίασης των φοιτητών που είναι υπέρ των καταλήψεων!

Όλα αυτά ενώ την Παρασκευή, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο newsit.gr, συνεδριάζουν στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες, οι πρυτάνεις προκειμένου να εξετάσουν τις εξελίξεις στα Πανεπιστήμια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook