Τα αδέσποτα που είχαν βρει καταφύγιο στους χώρους του Νοσοκομείου δίδονται για υιοθεσία σε μιαν προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα.

Μια γυναίκα που υιοθέτησε ένα από αυτά τα αδέσποτα σκυλιά μεταφέρει την εμπειρία της στον Φιλοζωικό σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων»

Διαβάστε τι γράφει στο προφιλ του συλλόγου στο facebook και γιατί παρακινεί όσους επιθυμούν ένα σκυλάκι να υιοθετήσουν κάποιο αδέσποτο και μάλιστα ασχέτως ηλικίας.

«Είχα τη τύχη πριν ένα μήνα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της φιλοζωικής και να πάρω ένα από τα αδέσποτα του Νοσοκομείου Δεν θα μπορούσα να έπαιρνα καλλίτερη απόφαση!  Είναι θηλυκό σχεδόν ενός έτους λίγο φοβισμένο στην αρχή αλλά εμφανώς ανακουφισμένο που επιτέλους βρήκε σπίτι!!!!

Δεν κάνει ζημιές! Δεν λερώνει μέσα όσες ώρες και αν την αφήσω.  Όταν πάμε βόλτα μένει δίπλα μου σαν να είναι εκπαιδευμένη… Δεν γαυγιζει… είναι φιλική με ολα τα ζώα που συναντά. Είναι τρυφερή. Τρελαίνεται για χάδια…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να φανταστώ καλλίτερο σκυλί!!!!!

Τα γράφω αυτά για να ενθαρρύνω όλους εσάς να υιοθετήστε αδέσποτα και όχι  μόνο κουτάβια!!

Γλυτώνετε  από την αναγκαία εκπαίδευση τους μέχρι να μάθουν να μην λερώνουν μέσα στο σπίτι και… το πιο σημαντικό, επειδή έζησαν σε δρόμους και ίσως στη βία…εκτιμούν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΦΑΪ́ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!!!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook