Κοινός τόπος είναι οτι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός και καλή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων που ασχολούνται με τον Τουρισμό, προκειμένου να πιέστει η κατάσταση να βρεθεί μία λύση, αφού είμαστε λίγο πριν την έναρξη της  τουριστικής σεζόν. 

Στα γραφεία του Συλλόγου Ιάρδανου στον Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση Φορέων του Τουρισμού που δραστηριοποιούνται στο Ν.Χανίων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, συγκεκριμένα εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά, εκπρόσωποι από την Ένωση Ξενοδόχων, εκπρόσωποι από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο του Σταλού και εκπρόσωποι από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο της Αγίας Μαρίνας.  

Η συζήτηση επικεντρώθηκε για τον ΒΟΑΚ, με αφορμή την κατολίσθηση στον Σταλό που έχει “κόψει” στα δύο την Εθνική οδό Χανίων-Κισάμου και τις εκτεταμένες φθορές του οδοστρώματος στην παλαιά εθνική οδό απο φανάρια Κλαδισού έως και Πλατανιά.

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα πολλά σοβαρά θέματα που απασχολουν την περιοχή όπως η αιγιαλίτιδα ζώνη, η υποστελέχωση της τουριστικής αστυνομίας και η έλλειψη αστυνόμευσης γενικά κ.α. 

Τονίσθηκε απ’ όλους, ότι είναι απαραίτητος ο συντονισμός και η καλή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων που ασχολούνται με τον Τουρισμό, προκειμένου να πιέστει η κατάσταση να βρεθεί μία λύση, αφού είμαστε λίγο πριν την έναρξη της  τουριστικής σεζόν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook