Στα Χανιά βρίσκεται η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης της Γεωργίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. 

Προπονητής της ομάδας είναι ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς που έχει αναδείξει το ευρωπαϊκό πόλο, ο Ρεβάζ Τοκμακίτζε. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα της Γεωργίας η οποία βρίσκεται για προετοιμασία στα Χανιά είχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ρεβάζ Τοκμακίτζε, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς που έχει αναδείξει το ευρωπαϊκό πόλο, ενώ όλοι οι παίκτες αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τοκμακίτζε και αναφερθείς στο λόγο που ο ίδιος και οι παίκτες του αποφάσισαν να έρθουν στα Χανιά για προετοιμασία, τόνισε τα εξής: «Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε στην Ελλάδα και ειδικότερα στα Χανιά για προετοιμασία. Η βασική μας προετοιμασία είναι το καλοκαίρι αλλά κάνουμε αυτή τη μίνι προετοιμασία λόγω ημιτελικών και τελικών που θα δώσουμε μέσα στον επόμενο μήνα. Οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Αρχικά, ήμασταν για τρεις ημέρες στην Αθήνα και ήρθαμε στα Χανιά την Πέμπτη και το Σάββατο φεύγουμε».
Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων και το ελληνικό πόλο, ο Ρεβάζ Τοκμακίτζε, σημείωσε: «Εχω έρθει στα Χανιά πριν από πολλά χρόνια όταν ήμουν παίκτης. Κάνοντας το πλάνο μας γι’ αυτό το ταξίδι στα Χανιά γνωρίζαμε ότι η ομάδα των Χανίων είναι μια καλή ομάδα που συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η απόφαση μας να έρθουμε στα Χανιά ήταν για να παίξουμε φιλικά παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια η εθνική ομάδα της χώρας σας έχει γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες. Δεν είναι όμως μόνο η εθνική ομάδα, αλλά και σύλλογοι, όπως ο Ολυμπιακός, μια ομάδα που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πολύ γρήγορη. Και η ομάδα των Χανίων όμως, είναι πολύ καλή, που παίζει με διαφορετικό στυλ και αυτό είναι κάτι που θέλαμε να συναντήσουμε και γι’ αποφασίσαμε να παίξουμε μαζί της. Υπήρχε μια καλή παράδοση για την εθνική σας ομάδα από τη δεκαετία του 1990 και του 2000. Τα τελευταία 7-8 χρόνια όμως η εθνική ομάδα της Ελλάδας έχει γίνει μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook