Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη των ορειβατικών Συλλόγων της Κρήτης ότι θα πραγματοποιήσει Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2019. 

Η Σχολή θα διοργανωθεί σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Εκπαίδευσης, που έχει θεσπίσει η Ε.Ο.Ο.Α κα-τά τη Γ.Σ. στις 28/1/2012.

Η Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου απευθύνεται στους απόφοιτους των Σχολών Ορειβασίας Αρχαρίων και Αναρρίχησης Βράχου Μέσου Επιπέδου που θέλουν να βελτιώσουν το γνωστικό και τεχνικό τους επίπεδο ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια αναβάσεις και αναρριχήσεις στο Αλπικό Πεδίο (χιόνι, πάγος, βράχος, μεικτά) με χρήση προσωρινών ασφαλειών όλες τις εποχές του χρόνου.

Η διάρκεια της Σχολής είναι συνολικά 10 ημέρες, ενώ ο κανονισμός, το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και οι αιτήσεις εγγραφής σε αυτήν, θα διατίθεται στα γραφεία του Συλλόγου. Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στη Σχολή πρέπει να κατατεθούν σε φάκελο στη γραμματεία του Συλλόγου μέχρι και την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση γνωριμίας, η ενημέρωση των συμμετεχόντων και θα ορισθεί η ημερομηνία των εξετάσεων εισαγωγής. Η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής έχει καθοριστεί να είναι το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι όλοι ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647 ή στο κιν. 6983512853 και στην ιστοσελίδα www.eoshanion.gr.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook