Οδός Καλλεργών, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, ώρα 14:00.

Ο οδηγός αυτοκινήτου Mercedes, πάρκαρε ωραιότατα ολο το αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, αποκλείοντας πλήρως την πρόσβαση στους πεζούς.

“Τρεις οικογένειες με καροτσάκια με μωρά βγήκαν στο δρόμο εξαιτίας του κυρίου που βρήκε να παρκαρει εκεί με την δικαιολογία ότι ήθελε να ξεφορτώσει”, σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας στο Flashnews.gr, μαζί με την φωτογραφία που δείχνει το θρασύτατο παρκάρισμα.

Μα είναι δυνατόν οι πεζοί να μην αντιλαμβάνονται οτι ο οδηγός ήταν αναγκασμένος να παρκάρει με αυτόν τον τρόπο και ζητούν κιόλας και τα ρέστα; Μα δεν είχε άλλη επιλογή ο άνθρωπος. Πως το λένε δηλαδή; Δηλαδή για “γαϊδούρι¨τον περνάτε; Το έχετε παρακάνει κάποιοι πεζοί στα Χανιά, που όλο γκρινιάζετε και διαμαρτύρεστε για την κατάληψη των πεζοδρομίων. Έλεος, λίγη κατανόηση στον συνάνθρωπο.

Αυτά.

ΥΓ. Στα σοβαρά τώρα, οι πολίτες, εκτός από το να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο των πάσης φύσεως “γαϊδουριών”, καλό είναι να σηκώνουν το τηλέφωνο και να ενημερώνουν τις αρχές για τέτοιες καραμπινάτες παραβιάσεις. Ο ΚΟΚ αν εφαρμοστεί, μπορεί να γίνει και αυστηρός για τέτοιες περιπτώσεις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook