Αίσιο τέλος έλαβαν οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον αλλοδαπό άνδρα καθώς παραδόθηκε ξεσπώντας σε κλάματα μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.

Τελευταία ενημέρωση 11:30

Μετά από σχεδόν δύο ώρες, έλαβε τέλος το περιστατικό με τον αλλοδαπό άνδρα που είχε ανέβει στον Κουμπέ, στην Πλατεία Κορνάρου και με ένα μπετόνι βενζίνα απειλούσε να αυτοπυρποληθεί. Τελικώς, ο ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας τον έπεισε να κατέβει και με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τα τρία του παιδιά.

Στην συνέχεια, μπήκε στο περιπολικό όπου μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στο Ηράκλειο όταν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας, ένας άνδρας γύρω στα 30-35 είχε ανέβει στην βρύση του Κουμπέ και κρατώντας ένα μπετόνι βενζίνα απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί. 

Στο σημείο βρέθηαν ήδη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ προσπαθώντας να τον πείσουν να κατέβει και να παραδοθεί.

Λίγο αργότερα έφτασαν η σύζυγος του με τα τρία του παιδιά ζητώντας από τον αλλοδαπό άνδρα να κατέβει από το σημείο και να παραδοθεί στην Αστυνομία. Εκείνος επέμενε να απειλεί ότι θα αυτοπυρποληθεί και ισχυριζόταν πως δεν έχει σπίτι να μείνει. Στην Πλατεία Κορνάρου βρέθηκε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με πέντε άντρες ώστε αν χρειαστεί να παρέμβει.

Aξίζει να αναφέρουμε πως στο σημείο είχε φτάσει και ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας ο οποίος συζητούσε με τον αλλοδαπό άνδρα προσπαθώντας να τον πείσει να κατέβει από εκεί που  βρίσκεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook