Τον Βίσνεντ Βεντρέσκα σήμερα θα τον δείτε – αν ψάξετε πολύ – σε μικρούς ρόλους, σε τηλεοπτικές σειρές που δεν προβάλλονται στην Ελλάδα.

Υπάρχει όμως ένας ρόλος που ο 52χρονος σήμερα ηθοποιός έπαιξε πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’90 τον οποίο σίγουρα θα γνωρίζετε αν έχετε σε κάποια φάση της ζωής σας «κολλήσει» με τα «Φιλαράκια». Ο Βεντρέσκα εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια, στις δύο πρώτες σεζόν, και έπαιξε τον «αστείο Μπόμπι», τον πρώην φίλο της Μόνικα.

Ο Βεντρέσκα μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Guardian μαζί με άλλους ηθοποιούς που πλαισίωναν την πρωταγωνιστική εξάδα του «Friends». Και, μεταξύ, άλλων, αποκάλυψε πόσα κερδίζει σήμερα από τις επαναλήψεις της σειράς ανά τον κόσμο. «Κάθε φορά που παραλαμβάνω μια επιταγή, σκέφτομαι “Ουάου, οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι πολύ πλούσιοι”. Εισπράττω κάπου 2.000 δολάρια το χρόνο, και εμφανίστηκα μόνο σε δύο επεισόδια».

Ποιος από τα έξι «Φιλαράκια» εντυπωσίασε περισσότερο τον Βεντρέσκα; «Εννοείται ότι οι κοπέλες ήταν υπέροχες και μπορούσες να τις ερωτευτείς πολύ εύκολα. Αλλά εγώ ήθελα περισσότερο από όλους να με συμπαθήσει ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ρος. Μόνο που εκείνος είχε τη λιγότερη διάθεση από όλους για να κάνει γνωριμίες…».

Ο Βεντρέσκα έπαιξε τον «αστείο Μπόμπι» (για τον οποίο μάθαμε ότι είναι αστείος μόνο όταν πίνει) στο 10ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν («The One with the Monkey») και στο 10ο της δεύτερης («The One with Russ»). Και περιγράφει πώς έγινε το «μπαμ» στη δημοτικότητα της σειράς και των πρωταγωνιστών της μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια: «Στην πρώτη σεζόν υπήρχε ζωντανό κοινό ώστε να ηχογραφείται το γέλιο του την ώρα που παίζαμε, γεγονός που ήταν πολύ βοηθητικό για τους ηθοποιούς. Τη δεύτερη χρονιά, το πλατό θύμιζε τσίρκο. Θυμάμαι ανιχνευτές μετάλλων. Κόσμος παντού. Ήταν η εποχή που το περιοδικό Rolling Stone είχε βάλει τους έξι σταρ στο εξώφυλλο – Μάιος του 1995. Στην πρώτη σεζόν, είχαν ένα σίριαλ που πήγαινε συμπαθητικά και φαινόταν ότι θα έκαναν κι άλλα επεισόδια, αλλά δεν ήταν και οι…Beatles. Και μετά, επέστρεψαν για τη δεύτερη σεζόν και ήταν οι Beatles».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook