Δήμαρχε πριν ένα χρόνο υποσχεθήκατε άσφαλτο και άσφαλτο δεν είδαν (φωτο)

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της παλιάς πόλης των Χανίων, στην οδό Σουμερλή, η εικόνα του δρόμου μοιάζει περισσότερο σαν εγκαταλελειμένη επαρχιακή οδό που οδηγεί στο “πέρα θεού” οικόπεδο, παρά σαν τόπο διέλευσης στην καρδιά ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Χανίων.

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είχαν λάβει την διαβεβαίωση από τον δήμαρχο οτι θα γίνει ασφαλτόστρωση του δρόμου, όμως εδώ και ένα χρόνο από τότε που ειπώθηκε αυτό το “θα”, δεν έχει γίνει τίποτα.

Όπως σημειώνει επιχειρηματίας της περιοχής, ζητώντας την κινητοποίηση και άλλων συναδέλφων του προκειμένου να ασκηθεί πίεση στη δημοτική αρχή και να υλοποιήσει αυτό που υποσχέθηκε.

“Εκ μέρους όλων των επιχειρήσεων της οδού Σουμερλή, στην καρδιά του παλιού λιμανιού των Χανίων, ο Δήμαρχος εδώ και ένα χρόνο μας υποσχέθηκε πως θα βάλει άσφαλτο, η υπόσχεση του μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί και τα ατυχήματα σε καθημερινή βάση είναι αρκετά”.

Δείτε φωτογραφίες από την οδό 

Στην καταγγελία του επιχειρηματία που δημοσίευσε το Flashnews.gr απάντησε με επιστολή του ο δήμαρχος Χανίων. Δείτε την απάντηση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook