Παρουσία αρκετών τοπικών φορέων, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλείου παρουσίασε τον συνδυασμό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη.

Με όνομα "συνΠΡΑΞΗ Δημοτών Ηρακλείου", παρουσιάστηκε η παράταξη με την οποία ο Πέτρος Ινιωτάκης θα διεκδικήσει τον Δήμο Ηρακλείου στις επερχόμενες εκλογές.

Παρόντες στην συνέντευξη τύπου ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και Γιάννης Λεονταράκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Αντίπας Σηφάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της παράταξης του ο κύριος Ινιωτάκης τόνισε: "Το Ηράκλειο δεν μπορεί να παραμένει απαθές στις μεγάλες γεωπολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην περιοχή. Η Κρήτη θα είναι ένας κόμβος μεταφοράς ενέργειας από τη νοτιοανατολική Μεσόγειο και το Ηράκλειο πρέπει να έχει ρόλο στο θέμα της μεταφοράς του αεροδρομίου αλλά και της μεγάλης ηλεκτρικής διασύνδεσης σε συνεργασία με τους Δήμους Μαλεβιζίου, Χερσονήσου. Πρέπει να υπάρχει ένας δημοκρατικός διάλογος για τα ζητήματα που αφορούν την πόλη και αυτός είναι ο στόχος μας. Όμως πέρα από τα μεγάλα ζητήματα που υπάρχουν, υπάρχουν και τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και για εμάς πρώτο και κυρίαρχο είναι το νερό, η καθαριότητα και το πράσινο".


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook