Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Αποκόρωνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει το δήμο και ενώ υπάρχει πρόβλεψη για επιδείνωση του καιρού σήμερα το βράδυ.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεκτεί δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων ενώ έχουν σημειωθεί καταπτώσεις χωμάτινων όγκων, σε διάφορες περιοχές του Αποκόρωνα, ωστόσο η έκταση αυτών θα φανεί με το πρώτο φως της ημέρας.

Υπενθυμίζεται οτι λόγω του καιρού, το απόγευμα της Τετάρτης δημιουργήθηκαν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στον Αποκόρωνα, και η κυκλοφορία σε Καλάμι και Καλύβες γινόταν εκ περιτροπής

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Κουκιανάκης ενημερώνει για τα εξής:

"Η έντονη βροχόπτωση η οποία συνεχίζεται και τις πρωινές ώρες θα ενταθεί περισσότερο έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας.Παρακαλω να πραγματοποιούμε τις εντελώς απαραίτητες μετακινήσεις και με προσοχή. Με απόφαση μου θα παραμείνουν αύριο κλειστά παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λυκεία του Δήμου Αποκορωνου, προκειμένου να μην θέσουμε σε κίνδυνο τα παιδιά μας. Οι υπηρεσίες μας , Αστυνομία, Πυροσβεστική βρίσκονται σε ετοιμότητα και επεμβαίνουν όπου χρειαστεί. Το τηλέφωνο μου 6948375990 είναι στη διάθεση σας."

Αποφασίστηκε και το κλείσιμο σχολείων στον δήμο Χανίων - Δείτε ποια είναι αυτά


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook