Ώρες αγωνίας για τους επιβάτες – Βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου που επιχειρούσε να προσγειωθεί στα Χανιά, μάταια όμως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ώρες αγωνίας έζησαν οι επιβάτες της βραδινής πτήσης 344 της Ολυμπιακής, που επρόκειτο να προσγειωθεί στις 22.20 στο αεροδρόμιο Χανίων, προερχόμενο από Αθήνα. Η πτήση αυτή ήταν μια από τις πολλές χθες με προορισμό τα Χανιά που δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν.

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και την χαμηλή ορατότητα, έκαναν επισφαλή την προσγείωση του αεροσκάφους και για περίπου δύο ώρες ο πιλότος “πάλευε” να “κατεβάσει” το αεροπλάνο στην πίστα του Αερολιμένα Χανίων.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr από το εσωτερικό του αεροπλανου, φαίνονται οι αναταράξεις την ώρα της πτήσης καθώς και η αποτυχημένη απόπειρα του πιλότου να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης.

Τελικά το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενώ οι επιβάτες με μέριμνα της εταιρείας, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Ρεϊζάκη για το βίντεο

Σημειώνεται οτι στο Αεροδρόμιο Χανίων, εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκαν αρκετά προβλήματα στις πτήσεις, μερικές εκ των οποίων προσγειώθηκαν σε άλλο αεοδρόμιο ενώ αλλες έφτασαν με αρκετή καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook