Με απόφαση των Δημάρχων κλειστές όλες  οι σχολικές μονάδες των Δήμων Πλατανιά, Κισσάμου και Καντάνου - Σελίνου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Τελευταία ενημέρωση 16:20

Με απόφαση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, έκλεισαν όλες   οι  σχολικές μονάδες  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (Βουκολιών, Σκινέ, Κολυμβαρίου), για την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου  και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 , λόγω των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικρατούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου και με γνώμονα την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πλατανιά.     

Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος Κισσάμου, αποφάσισε με την υπ’ αρ. 83/14.02.2019 απόφασή του, να παραμείνουν και αύριο  Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 κλειστά όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου  Κισσάμου.

Επίσης ο Δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου αποφάσισε τη μη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (Καντάνου, Κουντούρας και Παλαιόχωρας) την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, λόγω των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου και με γνώμονα την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μαθητών και εκπαιδευτικών.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook