Η Λέσχη Lions Κνωσός στις 10 Φεβρουαρίου 2019 σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία, κέφι και όραμα για το μέλλον του τόπου μας, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Παράλληλα τίμησε τον διεθνούς φήμης Αρχιμουσικό Μύρωνα Μιχαηλίδη, έναν από τους σημαντικότερους και πλέον προικισμένους έλληνες μαέστρους της νεότερης γενιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφέρεια Κρήτης με τον εκπρόσωπό της κ. Λάμπρο Βαμβακά, εντεταλμένο σύμβουλο  για θέματα υγείας , ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός,  οι Αντιδήμαρχοι Στέλλα Καλογεράκη και Μαρία Καναβάκη , o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πασπάτης, ο καθηγητής Οφθαλμολογίας κ. Στάθης Δετοράκης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χάρης Βαβουρανάκης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου κ. Μανώλης Ζαχαριουδάκης, αξιωματούχοι της Λέσχης Lions Ηρακλείου και εκπρόσωποι συλλόγων.

Ευχαριστούμε θερμά  το κοινό του Ηρακλείου που η παρουσία του μας τίμησε και απέδειξε την αγάπη του για τον άνθρωπο, για τον τόπο μας για τον Πολιτισμό και στήριξε για άλλη μια φορά το εθελοντικό μας έργο. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών της Κλινικής Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Ευχαριστούμε τα  Μ.Μ.Ε. και την τηλεόραση CRETA για την προβολή της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη της οργάνωσης L.Αγγελική Κίτσου –Μαγαράκη και τα μέλη της Επιτροπής. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας. Η παρουσία του ήταν ιδιαίτερη τιμή για τη Λέσχη μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook