Με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και αθλητριών από κάθε άλλη φορά θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων ΑΒ.

Η αυλαία των αγώνων ανοίγει την Παρασκευή (15/02), στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων ΑΒ ανοίγει την Παρασκευή (15/2) η αυλαία των χειμερινών αγώνων κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του με 17 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ και που δηλώνει την εξαιρετική προσπάθεια που πραγματοποιείται στο τμήμα. Στόχος για τους αθλητές είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις, έχοντας δείξει στις ημερίδες που πήραν μέρος ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής: Ανδρεαδάκη, Αντωνογιαννάκης, Βυζιράκη, Δεληογλάνη, Κόρακα, Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μέντης, Μπαλαντίνου, Νικολακάκης, Παϊτάκη, Περάκη, Πουλιδάκη, Τζινευράκης, Τζουγκράκη και Τρουλάκης.

Οι χειμερινοί αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (17/2), ενώ αμέσως μετά, σειρά θα πάρουν οι κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook