Στο νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος ο 52άχρονος οδηγός του σχολικού λεωφορείου που χθες το μεσημέρι έπεσε σε χαράδρα στο δρόμο από Τσαίρι προς αεροδρόμιο στο ύψος της Παστίδας. 

Ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε το βράδυ στο Ηράκλειο με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου στη συνέχεια να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, ήταν σε ετοιμότητα και μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ.

Συγκεκριμένα γύρω στη μια και μισή το μεσημέρι το σχολικό λεωφορείο που οδηγούσε, και ανήκει σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο του νησιού μας, ξέφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, καταλήγοντας μέσα σε ρέμα με καλαμιές, βάθους τουλάχιστον 3 μέτρων.

Στο όχημα ευτυχώς, δεν επέβαιναν μαθητές και επιβάτες. Διασώστες του ΕΚΑΒ σε συνεργασία με έξι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, απεγκλώβισαν από το λεωφορείο τον οδηγό ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αλλά τραυματίστηκε στα πόδια. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

ert.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook