Ο κατεστραμμένος δρόμος προς τους Καλούς Λιμένες έφερε την αντίδραση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κάνοντας λόγο για "εικόνες ντροπής".

Μάλιστα στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ αναφέρει πως το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου είναι επικίνδυνο και χαρακτηρίζεται "σε κάποια σημεία απροσπέλαστο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

«Εικόνες ντροπής παρουσιάζει το επαρχιακό οδικό δίκτυο στα νότια του νομού Ηρακλείου. Έπειτα από μερικές ώρες βροχής, δρόμοι άνοιξαν στα δύο προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών. 

Σύμφωνα με έγγραφη καταγγελία κατοίκων της τοπικής κοινότητας Πηγαϊδακίων, το τμήμα του περιφερειακού οδικού δικτύου προς τους Καλούς Λιμένες που χρησιμοποιείται καθημερινά, από εκατοντάδες συμπολίτες μας, ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές, έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές που το καθιστούν επικίνδυνο και σε κάποια  σημεία απροσπέλαστο. 

Οι πολίτες έχουν κουραστεί να ακούν κούφιες υποσχέσεις για βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου και των συνθηκών της καθημερινότητάς τους. Προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες τόσο των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Περιφερειακής Αρχής που έμειναν μόνο στα λόγια.  

Απέναντι στην προχειρότητα και την ανικανότητά τους, η Νέα Δημοκρατία έχει ολοκληρωμένο και άμεσα εφαρμόσιμο σχέδιο τόσο σε Περιφερειακό, όσο και σε εθνικό επίπεδο και θα στηρίξει έργα υποδομών που θα αναβαθμίσουν ριζικά την καθημερινότητα των πολιτών». 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook