Καταστροφή άνευ προηγουμένου από την κακοκαιρία και στην Κίσαμο – Επικίνδυνες ακόμα και οι εργασίες στο σημείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δεκαδες κάτοικοι του χωριού Σηρικάρι στο δήμο Κισάμου, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους καθώς ο μόνος δρόμος εξόδου προς το Καστέλι “άνοιξε στη μέση”, ύστερα από την έντονη βροχόπτωση, αποκλείοντας τη διέλευση οποιουδήποτε οχήματος.

Στο χωριό, που έχει αναπτυχθεί σε δυο γειτονιές, διαμένουν 100 μόνιμοι κάτοικοι ωστόσο δεν έχουν αποκλειστεί όλοι αλλά όσοι έχουν σπίτια στα Σινενιανά, στην μια από τις δύο πλευρές του χωριού.

Από το πρωί, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον δήμαρχο Κισσάμου, Θοδωρή Σταθάκη, συνεργεία επιχειρούνπροσπαθώντας να αποκαταστήσουν τη ζημιά όμως ο χρόνος στον οποιο θα ολοκληρωθούν οι δύσκολες εργασίες είναι άγνωστος.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο που απέστειλε εγκλωβισμένος κάτοικος στο Flashnews.gr, η καταστροφή στο οδικό δίκτυο είναι μεγάλη ενώ ακόμη και οι εργασίες στο σημείο είναι επικίνδυνες και χρονοβόρες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook