Αποκαλύψεις με αφορμή τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας από μέλη της επονομαζόμενης «Μαφίας του Κορυδαλλού».

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Αντώνης Αραβαντινός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ με αφορμή τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας από μέλη της επονομαζόμενης «Μαφίας του Κορυδαλλού».

Σύμφωνα με τον κ. Αραβαντινό δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές και κρατούμενοι είναι υποταγμένοι στη βούληση των ισχυρών. «Δεν υπάρχει ελεγχος πουθενά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι προκειμένου να μην μιλάνε και να μην ελέγχουν, τέσσερις αρχιφύλακες των φυλακών Δομοκού, Χανίων, Κορυδαλλού αλλά και ο ίδιος, έχουν λάβει απειλητικά σημειώματα με λουλούδια και γλυκά σπίτι τους. Πρόσθεσε δε ότι έναν αρχιφύλακα τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα βιάσουν τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μέσα στο σπίτι του.

Ο κ. Αραβαντινός ανέφερε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ενημερωθεί για όσα συνέβαιναν, ωστόσο επέλεξε να μην τα πιστέψει.

Ερωτηθείς για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις ελληνικές φυλακές, την χαρακτήρισε «πολιτική 3 κάππα» παραλληλίζοντάς την ουσιαστικά με τρεις παράφρονες Ρωμαίους αυτοκράτορες: τον Κόμοδο, τον Καλιγούλα και τον Καρακάλα.

«Αυτοί κάνουν κουμάντο και νομοθετούν για τις ελληνικές φυλακές και από κοντά και ο Ηλιογάβαλος» (επίσης παράφρων Ρωμαίος αυτοκράτορας) ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ανέφερε ότι στην όποια αδυναμία είχαν οι ελληνικές φυλακές εξαιτίας των συσχετισμών, ήρθε να προστεθεί και μία λάθος πολιτική για τη λειτουργία των φυλακών που το έχει κάνει «σαν το σπίτι της Βασίλως» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αραβαντινός τόνισε ότι τέτοια φαινόμενα υπήρχαν πάντα στις φυλακές, ωστόσο σε περιορισμένη έκταση. 

Αποκάλυψε δε ότι τα 3 τελευταία χρόνια αυτά τα φαινόμενα έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Όπως κατήγγειλε, πριν τη δολοφονία του Άρμπερ Μπάκο, η φυλακή έμεινε ανοιχτή νταηλίδικα, καθώς δεν δεχόντουσαν οι κρατούμενοι να κλείσει και η απάντηση του υπουργείου ήταν ότι «και κλειστή να ήταν θα τον σκότωναν».

«Έχουν διαλύσει τα πάντα» σημείωσε.

Ο αρχιφύλακας της ψυχιατρικής κλινικής του Κορυδαλλού τόνισε ότι αυτά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, καθώς υπάρχει μία πολιτική που ευνοεί το να υπάρξουν και νέα κεφάλια, όπως επίσης και νέες Λερναίες Ύδρες.

Όπως είπε ο κ. Αραβαντινός, η γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής συγκέντρωνε τα δελτία Τύπου που έστελναν οι δεσμοφύλακες και τα προσκόμισε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να γίνει δίωξη εναντίον τους για σπορά ψευδών ειδήσεων.

«Όταν εμείς κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου μας έλεγαν ότι λέμε ψέματα» δήλωσε και αποκάλυψε ότι από τον Αύγουστο του 2018 μέχρι σήμερα έχουν αυτοκτονήσει 5 άνθρωποι μέσα στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού «και αυτοί μιλάνε για Fake News»

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook