Στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ΝΔ παρέδωσαν αποκριάτικες στολές, αθλητικά είδη και βιβλία στα παιδιά 

Όπως αναφέρει για τη δράση, η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου:

“Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου συνεχίζει να αποδεικνύει την στήριξή της δίπλα στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, ιδιαίτερα σε ομάδες που χρειάζονται την άμεση στήριξη όπως είναι τα παιδιά. 

Η ιδέα του εθελοντισμού, της εκούσιας προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους στόχους που θέτει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης. 

Εν όψει των γιορτινών αποκριάτικων ημερών  και δίδοντας έμφαση στον άξονα της ψυχαγωγίας των παιδιών ώστε να πολλαπλασιαστούν τα  παιδικά χαμόγελα, ο ενθουσιασμός και η διασκέδαση, παραδόθηκαν σήμερα αποκριάτικες στολές, αθλητικές στολές και βιβλία, στα παιδιά που διαμένουν στο Παιδικό Χωριό SOS και στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας . 

Την υλοποίηση της δράσης και την παράδοση των παραπάνω ειδών ανέλαβαν οι κυρίες Ελένη Τσαντηράκη, Υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, η κ. Ευα Σημαιάκη, Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και η κ. Μάνια Οικονομάκη, Περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ  Κρήτης και Αναπληρώτρια Γραμματέας Τομέα Ποιότητας Ζωής. 

Ενδιαφέρουσα υπήρξε τόσο η συζήτηση  που ακολούθησε με τον κ. Πέτρο Παπαδάκη, Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δομή  όσο και η υπόσχεση της συνεχιζόμενης υποστήριξης από την ΝΟΔΕ Ηρακλείου”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook