Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη πεζοπορική εξόρμηση στην ορεινή Αρκαδία στην Πελοπόννησο, από 23 έως και 25 Μαρτίου 2019.

Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο ιστορικό χωριό της Δημητσάνας, που βρίσκεται σε υψόμετρο 950 μέτρων, σε παραδοσιακούς ορεινούς ξενώνες.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω δραστηριότητες, θα διασχίσουν το φαράγγι του Λούσιου, με μικρές στάσεις στις μονές Φιλοσόφου και Προδρόμου και θα πεζοπορήσουν από το χωριό Βαλτεσίνικο, που βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 1.100 μέτρων, σε μία πλαγιά του βόρειου Μαινάλου, μέχρι τα Μαγούλιανα, που είναι ο ψηλότερα χτισμένος οικισμός μόνιμης κατοίκησης της Πελοποννήσου (υψ. 1.250 μ.). Επίσης θα επισκεφθούν το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και την ιστορική βιβλιοθήκη στον πετρόχτιστο οικισμό της Δημητσάνας, που έχει πολλά αξιόλογα αρχοντικά, τα περισσότερα από τα οποία είναι αναστηλωμένα σήμερα και είναι χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτεκτονικής της Γορτυνίας.

 Αναχώρηση το βράδυ της Παρασκευής 22/03 από το λιμάνι της Σούδας και επιστροφή την Τρίτη 26/03/2019 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 15/03 και μόνο με την καταβολή της ορισθείσας προκαταβολής για την συμμετοχή στην εξόρμηση. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης.   
          

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook