Οι έρευνες πλέον στρέφονται στην εκβολή του Γεροπόταμου στο Τυμπάκι ενώ συνεχίζονται και στην κοίτη του ποταμού

Στην παραλία Αφραθιάς του Τυμπακίου, εκεί που εκβάλλει ο Γεροπόταμος βρέθηκε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε πως είναι του ίδιου τύπου με εξάρτημα του αυτοκινήτου Hyudai στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα η τύχη των οποίων αγνοείται από την νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Το εξάρτημα, που είναι ένα σετ με εργαλεία αλλαγής λάστιχου, βρήκε να επιπλέει στη θάλασσα, απ όπου το ανέσυρε. ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης από τη Φανερωμένη. 

Συνεργάτες του “Διαsosτε τη Μεσαρά” ενημέρωσαν τους Πυροσβέστες οι οποίοι και το παρέλαβαν.

Τώρα πλέον οι έρευνες έχουν στραφεί στην θαλάσσια περιοχή του Τυμπακίου, στις εκβολές του Γεροπόταμου με την συμμετοχή και σκάφους του Λιμενικού.

Όμως παράλληλα – με την συνδρομή εκσκαφέων – συνεχίζονται οι έρευνες και στην κοίτη του ποταμού και μάλιστα σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων εκεί σχηματίζονται «κολύμπες» που έχουν μεγάλο βάθος.

Υπενθυμίζεται πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, η 30χρονη οδηγός, ο 29χρονος σύζυγος της,  η 58χρονη μητέρα και η 21χρονη αδερφή της, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου,  στο ύψος “τρία αστέρια”, της Μεσσαρας, μετά την επιστροφή τους από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook