Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση γυναίκας που έχει μεγάλη ανάγκη καθώς καταστράφηκε τελείως το σπίτι της από πυρκαγιά

Η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων είναι μια  ομάδα που δραστηριοποιείται από το Νοέμβριο του 2016.  Στοχεύει στην ενεργοποίηση της γυναίκας στην επαρχία Σφακίων μέσα από την προώθηση της αυτενέργειας και της συλλογικής δράσης για θέματα που αφορούν την ίδια την τοπική κοινωνία  αλλά και την ευρύτερη. Προάγει τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό , την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά . 

Στα πλαίσια των στόχων αυτών  , η ομάδα αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση  μιας γυναίκας η οποία επλήγη από πυρκαγιά , καθώς  κάηκε ολοσχερώς  το σπίτι της.

Όπως αναφέρει η Ομάδα Γυναικών «στις 14 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 17:00 στην περιοχή Κομιτάδες, Σφακίων πήρε φωτιά η οικία 59χρονης χήρας , με αιτία πυρκαγιάς ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα (ηλεκτρική σόμπα). Το δύσβατο της γειτονιάς, καθώς το οδικό δίκτυο δεν έχει πρόσβαση στην οικία και η ραγδαία εξάπλωση της φωτιάς λόγω βραχυκυκλώματος , δυσκόλεψε το έργο  της πυροσβεστικής και η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Eπιχείρησης Δήμου Σφακίων, σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019  και ώρα 20:00 στο Κέντρο ‘’Βίγλες’’ στο Καψοδάσος Σφακίων.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημα του. Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 15 € με πλήρες μενού.
Η  παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6973035630

Προπώληση προσκλήσεων : Φωτόπολις , Ηρακλείου 19, Χανιά τηλ. 28210-40717»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook