Την υποψηφιότητα της στις δημοτικές εκλογές, με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη, "Χανιά κοιτάμε, μπροστά", ανακοίνωσε η Χρυσούλα Χατζηδάκη.

Στο κείμενο της η κ. Χατζηδάκη, αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμος Χανίων αντιμετωπίζει σήμερα πολλά και σοβαρά προβλήματα. Ταυτόχρονα, όμως, διαθέτει δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα, που, αν αξιοποιηθούν σωστά, με σχέδιο και στοχευμένες ενέργειες, μπορούν να αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους.

Κατά κοινή ομολογία, για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι δυσλειτουργίες και η πολυπλοκότητα των προβλημάτων στον Δήμο Χανίων θα πρέπει να καταβληθεί ομαδική δουλειά και σε αυτήν την προσπάθεια να ηγηθούν άνθρωποι με εμπειρία, γνώσεις και διοικητικές ικανότητες.

Η επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές τον ερχόμενο Μάιο, απαιτεί δυνατότητα συνεργασιών, εξαιτίας του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής.

Με βάση όλα τα παραπάνω, στις επόμενες δημοτικές εκλογές συμπορεύομαι με τον Ευτύχη Δαμιανάκη.

Έναν άνθρωπο, ο οποίος στη διαδρομή του έχει αποδείξει ότι διαθέτει διοικητικές ικανότητες, γνώση και εμπειρία.

Έναν άνθρωπο που μπορεί να συνθέτει και να ενώνει δυνάμεις, αλλά και να συγκρούεται όταν το απαιτεί το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Έναν άνθρωπο που με την προσωπικότητά του μπορεί να ανοίγει «πόρτες» και να διεκδικεί τεκμηριωμένα και σθεναρά, από την εκάστοτε κεντρική εξουσία, πόρους για νέα έργα και παρεμβάσεις για τον Δήμο και όλους τους δημότες.

Προχωράμε. Με πίστη, γνώση, σχέδιο, όρεξη για δουλειά, γεμάτες καρδιές και το βλέμμα μπροστά!»

 

Χρυσούλα Χατζηδάκη

Εκπαιδευτικός

Δημοτική Σύμβουλος Χανίων

Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων και Δήμου Σούδας


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook