Η ειδησεογραφική κάλυψη από το Flashnews.gr της κακοκαιρίας στα Χανιά από το πρώτο λεπτό και η συνεχής ενημέρωση προβλήθηκε στα μεγάλα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης – Ρεκόρ επισκεψιμότητας

Από την πρώτη στιγμή των έντονων καιρικών φαινομένων στον νομό Χανίων, στις 13 Φεβρουαρίου, το Flashnews.gr βρισκόταν στις επάλξεις, στα σημεία που προκλήθηκαν πλημμύρες και κατολισθήσεις, καταστροφές οδικού δικτύου, προβλήματα μετακινήσεων και πτήσεων ενημερώνοντας σε συνεχή ροή για τα προβλήματα που είχαν προκληθεί ακόμα και μέχρι αργά τη νύχτα.

Τα πλάνα, οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες του Flashnews.gr έπαιξαν στα μεγάλα αθηναϊκά ΜΜΕ, σε δελτία ειδήσεων αλλά και ενημερωτικές εκπομπές, λόγω της αξιόπιστης, συνεχούς και πλήρους κάλυψης της κακοκαιρίας από το Flashnews.gr καθώς ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης στην Κρήτη και τα Χανιά που είχε από το πρώτο λεπτό της κακοκαιρίας ειδησεογραφική κάλυψη των προβλημάτων και των εξελίξεων.

Τις δύο ημέρες τις κακοκαιρίας, αλλά και την περασμένη Παρασκευή, τα βίντεο από το Flashnews.gr, έκαναν το γύρο της Ελλάδας μέσα απο τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ, ALPHA, ΑΝΤ1, ενώ τα μεγαλύτερα ενημερωτικά portal της χώρας, όπως το newsbeast.gr, το in.gr, το athensvoice.gr, το real.gr, το kathimerini.gr και άλλα, αναπαρήγαγαν τα ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό από τις καταστροφές στο Νομό Χανίων.

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας από το πρώτο ενημερωτικό portal στην Κρήτη

Το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου, το πρώτο ενημερωτικό portal της Κρήτης κατέγραψε άλλο ένα νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας, φτάνοντας σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, τον αριθμό των 141.000 μοναδικών επισκεπτών που κατέγραψαν 236.000 επισκέψεις και 753.000 κλικ στα άρθρα του.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την επισκεψιμότητα των δύο ημερών και μερικά από τα ρεπορτάζ στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

 

Εμείς εδώ στο Flashnews.gr θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευεστε για την ενημέρωση σας, αν και θα προτιμούσαμε να μην υπήρχε η καταστροφική κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook