Τι είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη για τον θάνατο του 79χρονου ναυτικού στον Πειραιά

Η απολογία της 50χρονης Χιλιανής για την άγρια δολοφονία του 79χρονου ναυτικού στον Πειραιά κράτησε περίπου μισή ώρα και έγινε σε ήρεμο κλίμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η κατηγορούμενη μετά την απολογία της στον Α’ Ανακριτή Πειραιά, οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού για να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να διαπιστωθεί αν έχει καταλογισμό. Αν δηλαδή όντως έχει το ακαταλόγιστο και δεν ήξερε τι έκανε ή αν όλο αυτό που υποστηρίζει, ότι δεν θυμάται, είναι προσχηματικό.

Υπό το φόβο επεισοδίων στα δικαστήρια, η Χιλιανή οδηγήθηκε στον ανακριτή πολύ πρωί ώστε να μην υπάρχουν συγκεντρωμένοι συγγενείς του θύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 50χρονη είχε μια περίεργη εμφάνιση κατά την παρουσία της στο γραφείο του ανακριτή. Συγκεκριμένα φορούσε ένα σκισμένο παντελόνι, ενώ το πρόσωπό της ήταν κατακόκκινο, δίνοντας την εντύπωση ότι «είναι σε άλλο κόσμο».

Στον ανακριτή αρνήθηκε ότι θυμόταν ο,τιδήποτε από τη μέρα της δολοφονίας. Έλεγε συνέχεια: «Δεν θυμάμαι, δεν θυμάμαι». Όταν ο ανακριτής τη ρώτησε αν είχε γίνει κάτι νωρίτερα μεταξύ τους, εκείνη είπε ότι δεν είχαν σχέσεις σεξουαλικές. Τόνισε μάλιστα ότι τη φιλοξενούσε ο 79χρονος ναυτικός τους τελευταίους 7 μήνες στο διαμέρισμά του. Στη συνέχεια ανέφερε ότι συμμετείχε στα έξοδα δίνοντας κάποια χρήματα από την εργασία της σε μπαρ, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν.

Όσο για την ημέρα του φόνου, μετά από επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή, είπε ότι ο 79χρονος από το πρωί ήταν εκνευρισμένος.

Μετά το τέλος της ανάκρισης, οι αστυνομικοί την πήραν με χειροπέδες και την οδήγησαν σηκωτή στο περιπολικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook