Η ομάδα του “The Boutique Hotel Workshop”, που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού στην πρώτη της στάση στην Αθήνα, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη μεταφέροντας αυτούσιο το Workshop στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Το 100% Hotel WorkshopTour αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον αναμενόμενα ξενοδοχειακά events, που κύριο στόχο έχει να μοιραστεί υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία με τους επαγγελματίες του κλάδου. Για μια ακόμη χρονιά, η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον δεύτερο μεγάλο προορισμό που θα επισκεφθεί η επιλεγμένη ομάδα ομιλητών από το 100% HotelShow, σε ένα ολοήμερο Workshop που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 25/02/2019, στο ξενοδοχείο “The MET“. Όπως πάντα, η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες, αλλά και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Μπορείτε να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το δωρεάν εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Οι παρουσιάσεις του Workshop είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αφού, με την καθοδήγηση της HotelierAcademyGreece και τη συμμετοχή έμπειρων ομιλητών όπως η Μαίρη Σφυράκη, ο Ζένιος Ζένιου, o Δημήτρης Ζέλιος και ο Γιάννης Κουτσόπουλος, αλλά και με τον συντονισμό του Νίκου Σ. Μοράντη, παρουσιάζονται οι κορυφαίες συμβουλές ανάπτυξης ενός boutique style ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια του Workshop, αναλύονται θέματα που αφορούν τη σωστή αξιοποίηση των χώρων που αναβαθμίζουν την ικανοποίηση του πελάτη, δίνονται τρόποι εφαρμογής της τοπικής Αρχιτεκτονικής, παρουσιάζονται οι πλέον advanced μέθοδοι αύξησης πωλήσεων εσωτερικών τμημάτων όπως Εστιατόρια και Spa, ενώ αναλύονται και τα τελευταία digitalmarketingtrends για ξενοδοχεία.

Τέλος, το 100% HotelWorkshopTour της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε ένα micro εκθεσιακό event, αφού στον χώρο θα βρίσκονται και επιλεγμένες εταιρείες με στοχευμένες ξενοδοχειακές λύσεις, πάντα υπό την επιμέλεια της DemandFairs&Media, που είναι και ο διοργανωτής της πρωτότυπης αυτής δράσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook