Υπεγράφη σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του  προέδρου της Τ.Κ. Χριστού κ. Αιμίλιου Πετσαγγουράκη, η σύμβαση για το έργο κατασκευής τριών δεξαμενών ύδρευσης στον Δήμο Ιεράπετρας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 63.946,22€ και αφορά στην κατασκευή τριών νέων δεξαμενών ύδρευσης στη θέση Τυροκέλι στο Σελάκανο, στον οικισμό Γαβρίλη και στην τοποθεσία Πλακούρες, καθώς και δύο νέων αντλιοστασίων στο Κεντρί και στον οικισμό Γαβρίλη.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Γνωρίζοντας τις ανάγκες των δημοτών και ανταποκρινόμενοι στα αιτήματά τους υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για τρεις νέες δεξαμενές ύδρευσης που καλύπτουν τις ανάγκες των περιοχών για νερό ύδρευσης και λύνουν υδρευτικά προβλήματα.

Μετά την κατασκευή και την παράδοση των δύο νέων δεξαμενών άρδευσης 500 και 200 κυβικών στην Τ.Κ. Χριστού ξεκινάμε την κατασκευή μίας δεξαμενής ύδρευσης στο Σελάκανο που μαζί με τα νέα δίκτυα ύδρευσης που τοποθετούνται για πρώτη φορά θα επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα υδροδότησης της περιοχής.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής του Σελακάνου θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις εργασίες στο σημείο ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα το έργο και να προσφέρουμε στην περιοχή για πρώτη φορά ένα πλήρες και ασφαλές δίκτυο ύδρευσης.»
 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook