Αιφνιδιαστικός θάνατος της Νίκης Λειβαδάρη: Ένιωσε πόνους ενώ ήταν για ποτό με τον φίλο της

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Νίκης Λειβαδάρη.

Η μόλις 33 ετών ηθοποιός υπέστη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η ηθοποιός, το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε, πήγε με έναν φίλο της για ποτό. Κάποια στιγμή άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και εκείνος την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο Φώτης Σπύρος, συνάδελφός και φίλος της ηθοποιού, έμαθε από κοινή γνωστή τους, τον ξαφνικό θάνατο της Νίκης Λειβαδάρη, καθώς είχαν κανονίσει να συναντηθούν την Κυριακή. «Οπως έμαθα το βράδυ του Σαββάτου πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε» δήλωσε ο Φώτης Σπύρου στην Espresso.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να βρεθούν την επόμενη ημέρα.

«Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι «αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «έφυγε»… Δεν μπορώ να το πιστέψω», πρόσθεσε.

Η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει σήμερα, Τρίτη, στη 13:30 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook