Στην Κρούστα, στον Άγιο Νικόλαο θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο του δράματος με την οικογένεια που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Γεροπόταμο

Στις 4.00, σήμερα το μεσημέρι θα τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες στην Κρούστα όπου θα γίνει η κηδεία του Κώστα Γιαννακάκη και της Ροδούλας Τσαγκαράκη ενώ σήμερα το πρωί, στις Αρχάνες, κηδεύτηκε η μητέρα της 30χρονης, Μαρία Χατζηπάνου και η αδερφή της Μαριλένα. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 4.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στην Κρούστα με το άτυχο ζευγάρι να κηδεύεται αφήνοντας πίσω ένα αγγελούδι οκτώ μηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι το μοιραίο αυτοκίνητο, παρασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο ύψος “Τρία Αστέρια”, στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή της οικογένειας από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια.

Το μεσημέρι, της Δευτέρας και μετά από δύο 24ωρα, εντοπίστηκε βυθισμένο στο ρέμα και μέσα στη λάσπη, το μοιραίο αυτοκίνητο με τους διασώστες να εντοπίζουν αρχικά τις δυο πρώτες σορούς. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και οι άλλες δυο σοροί της οικογένειας εντός του αυτοκινήτου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook