Αποκαλυπτικές συνομιλίες στη νέα δικογραφία για τη «μαφία των φυλακών»

Το σχέδιο δολοφονίας ενός Πακιστανού το οποίο εμφανίζεται να οργάνωνε η «μαφία των φυλακών» αλλά και η αποτροπή της αναδεικνύεται μέσα από τους αποκαλυπτικούς διαλόγους που κατέγραψε πριν από λίγες ημέρες ο υπερκοριός και αποτελούν μέρος της νέας δικογραφίας που σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική.

Ως κεντρικό πρόσωπο εμφανίζεται, για ακόμη μια φορά, ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος φέρεται να κινεί τα νήματα μέσα από τη φυλακή και να «έχει συμμορία στο Ρέθυμνο» που τα μέλη της «δουλεύουν με μυαλό, χωρίς να τους έχουν πιάσει ποτέ. Πάνε ρίχνουν και φεύγουν». Στις συνομιλίες  γίνεται λόγος και στον συγκατηγορούμενο του στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό ο οποίος χαρακτηρίζεται «ρουφιάνος» και για αυτό το λόγο  «του πήρε το κεφάλι».

Στις αποκαλυπτικές συνομιλίες χρησιμοποιούνται κωδικές ονομασίες. Ο εκτελεστής  βαφτίζεται «ψήστης» και το υποψήφιο θύμα «πακιστανικό κοτόπουλο». Το συμβόλαιο θανάτου κοστολογείται στα 30.000 ευρώ.   

Στις 10/02/2019, οι δύο έγκλειστοι σε φυλακές συνομιλούν με τον έναν να αναφέρει ότι έχει ανθρώπους εκτός φυλακής και τον συνομιλητή του να ρωτάει: «Εγώ, εγώ, περιμένω άνθρωπος  που κάνει σε τέτοια, για «δάχτυλα» έχουμε;» …. Γιατί ο δικός μου είναι μέσα, ο «τέτοιος»… «Το μεροκάμα… είναι τριάντα χιλιάρικα»… «Και είναι ράτσα Πακιστανού».

Στις 13/2/2019, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, σε άλλη συνομιλία αναφέρεται: «Σου έχω έτοιμο το κοτόπουλο, που  θέλουμε να βάλουμε στη σχάρα για ψήσιμο». «Σου έχω έτοιμο… του ψήστη, για το κοτοπουλάκι που θέλουμε», «…το πακιστανικό το κοτοπουλάκι που μου είπες». Δύο ημέρες αργότερα,  στις 15/02/2019, καταγράφεται συνομιλία ενός νέου κατηγορούμενου στην υπόθεση με πρόσωπο που φαίνεται να αποδέχεται να προχωρήσει στη δουλειά. Μάλιστα, τον ενημερώνει πως ο αρχηγός είναι «αυτός που έφαγε το δικηγόρο …που έδωσε την εντολή».

«θα σου δώσουμε ένα φάκελο ρε φίλε, για όταν βρεις. Εκεί έχει τα πάντα… Απλά πρέπει να ανέβεις να πάρεις το σίδερο στην Άμφισσα… ολοκαίνουργιο είναι» αναφέρει ο ένας με τον δεύτερο να απαντά θετικά με την προϋπόθεση να βρει σπίτι πρώτα. Οι οδηγίες συνεχίζονται : «Μετά πας… πας τον τρως και μετά παίρνεις τα λεφτά. Θα πάρεις τα μισά μπροστά». (…) Κοίτα άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, εγώ θα έχω πεθάνει, θα με έχουν σκοτώσει» για να του απαντήσει ο συνομιλητής του: «Εγώ για σένα γ@@@@ όλη την Ελλάδα, όχι το Πακιστάν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook