Το γλέντι στην Τούμπα μετατράπηκε σε ρινγκ! Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο χθες το βράδυ, όταν ήρθαν στα χέρια με αθίγγανους που έκαναν γλέντι και αντάλλαξαν γροθιές και χτυπήματα…

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις έντεκα χθες το βράδυ στην οδό Μητροπούλου, στην Τούμπα. Αθίγγανοι έκαναν γλέντι στο σημείο και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για ηχορύπανση. Περιπολικό με άνδρες της άμεσης δράσης έφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στους αθίγγανους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ένα μισάωρο μετά, από το σημείο όπου γινόταν το γλέντι πέρασε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Είχε σχολάσει και κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Οι αθίγγανοι τον αντιλήθφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τότε, άλλοι τρεις αστυνομικοί που επίσης ήταν εκτός υπηρεσίας και καθόταν στο μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας, είδαν το περιστατικό και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Αστυνομικοί και αθίγαννοι ήρθαν στα χέρια και αντάλλαξαν γροθιές και χτυπήματα. Από τη συμπλοκή οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο χώρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο thestival.gr, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να προσαχθούν 20 αθίγγανοι, από τους οποίους οι 9 συνελήφθησαν. Με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook