Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Χανιά: Κοιτάμε Μπροστά" με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη, θα συμμετέχει ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Καντάνου - Σελίνου, χειριστής αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Χανίων, Ευτύχης Πυροβολάκης.

Με επιστολή του, το μεσημέρι της Τετάρτης, εξηγεί οτι η επιλογή συμπόρευσης με τον κ. Δαμιανάκη, ελήφθη καθώς ο τελευταίος, είναι ένας άνθρωπος με γνώση, εμπειρία και διοικητικές ικανότητες και μαζί του θα μπορέσουν να ανατρέψουν την αδράνεια που επικρατεί στον δήμο Χανίων.

Στην επιστολή του αναλυτικά σημειώνει:

«Τα Χανιά, ο Δήμος μας, είναι ένας τόπος ευλογημένος, με απεριόριστες δυνατότητες. 

Με ανθρώπους μοναδικούς, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, σπουδαίο ιστορικό αχνάρι και φυσικό περιβάλλον ξεχωριστό.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Χανίων δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες, δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στις προκλήσεις της εποχής, αδυνατεί, πολλές φορές, να κάνει πράξη ακόμη και τα αυτονόητα.

Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. 

Με αίσθημα ευθύνης, ομαδικό πνεύμα και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς έλαβα την απόφαση να συμμετέχω σε μία συλλογική προσπάθεια, που στόχο έχει να ξανακάνει τον Δήμο Χανίων πρωτοπόρο. 

Μία προσπάθεια της οποίας ηγείται ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα, με γνώση, εμπειρία, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητα σύνθεσης.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.

Κοιτώντας μπροστά, για τον Δήμο μας και για όλους τους ανθρώπους του. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook